Fényképezés a Facebookon

Legfrissebb hozzászólások

Címkék


        Bemutatkozás              Szolgáltatások              Esküvő fotózás              Esküvői videokészítés              Galéria              Kapcsolat

Bemutatkozás

2008.08.12. 22:30 | vegati | 1 komment

 

Bemutatkozás az új honlapokon:

 

Ceremóniamester

 

Esküvői videó, film, cinematography

 

 

Kb. 10 éves koromtól foglalkozom fényképezéssel. Fiatal koromban részben egy sötétkamrában növekedtem (biztos ekkor nyúltam meg ennyire a fény felé). :)

A filmkészítést Szombathelyen a BDTF "Film-video-tömegkommunikáció" szakirányán tanultam, az akkor még ott működő Nyugat-Magyarországi Regionális TV munkatársaitól. 1993-ban szereztem video operatőr, videóoszerkesztő, filmkultúra terjesztő diplomát.
Közel 20 éve dolgozom operatőrként, jelenleg egy országos televíziónak vagyok külsős operatőre.
Operatőr-vágóként bő 10 évet töltöttem helyi és országos televízióknál.

 

 

Az esküvői filmkészítés

A televíziós gyakorlatomnak köszönhetően az esküvői film elkészítése során a háttérből, szinte észrevétlenül dolgozva igyekszem visszaadni az eseményeket úgy, ahogyan azok megtörténnek. Már a felvétel során igyekszem a képek beállításával visszaadni az esemény hangulatát, érzelmeit. A majd 20 éves gyakorlatnak köszönhetően a legnagyobb figyelmemet a hangulat megragadására tudom összpontosítani. Az utómunka során elkerülöm a vágások, trükkök és egyéb módosítások öncélú használatát. Ehelyett törkeszem arra, hogy olyat hozzak létre, amit újra és újra megnézve átélhetitek a nagy nap eseményeinek apró részleteit, hangulatait, megfeletkezve arról, hogy a képernyő előtt ültök.

Az esküvői videófilm készítés számomra lehetőséget teremt arra, hogy a professzionális technika nyújtotta lehetőségeket kihasználva a lehető legjobb minőségű, kerek, teljes alkotást hozzak létre a DVD borítótól az utolsó képkockáig. Maximalizmusomnak köszönhetően, szinte mindig elsírnám magam látva a minőség csökkenését a FullHD-ről DVD-re való leszámoltatáskor. Ezért is ajánlom mindenkinek a Bluray hordozót, hogy - gondolva a jövő (a ma) technikájára - FullHD minőségben is örökítse meg életre szóló esküvőjét!

Várom megtisztelő megkereséseteket, hogy a nagy napot az esküvői filmeteken is örök emlékké varázsolhassam!

 

 

Végh Attila, operatőr
esküvői videófilm készítő
elérhetőség, kapcsolat

  

Szolgáltatásaim

 

 Eddig használt fényképezőgépeim

Eddig használt videókamerák

 

 


Bemutatkozás           Szolgáltatások           Esküvő fotózás           Esküvői videokészítés           Galéria           Kapcsolat

 





Címkék: bemutatkozás végh attila esküvő fotózás esküvői fotós esküvői videós esküvői videofilm készítés fullHD video

A bejegyzés trackback címe:

https://fenykepezes.blog.hu/api/trackback/id/tr78610787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vinczepetya · http://ultimate04.extra.hu 2008.09.19. 23:20:02

Öveges JSZKIG...de szép neve van, és milyen jó volt:)
Szép kollekció, és a Canon is jó választá volt:)
Egy régi kedves ismerős:)
        Bemutatkozás              Szolgáltatások              Esküvő fotózás              Esküvői videokészítés              Galéria              Kapcsolat
süti beállítások módosítása